میخام چای ترش با چای ماسالا مقایسه کنم؟

۱ بازديد
من عاشق امتحان کردن انواع چای هستم و چای ترش و چای ماسالا رو بیشتر از همه دوست دارم. هر کدوم از این چای‌ها یه طعم خاص و تجربه متفاوت دارن.

چای ترش: چای ترش یه چای گیاهی با طعم ترش و تازه‌ست که از گل‌های هیبیسکوس درست می‌شه. رنگ قرمز قشنگی داره و یه حس خنکی به آدم می‌ده. وقتی اولین بار امتحانش کردم، از طعم ترش و خاصش خوشم اومد. برای وقتایی که یه نوشیدنی خنک و ترش می‌خوام، خیلی خوبه.

چای ماسالا: چای ماسالا کاملاً با چای ترش فرق داره. طعمش شیرین و ادویه‌ایه و از ترکیب چای سیاه با ادویه‌هایی مثل دارچین و زنجبیل درست می‌شه. این چای بیشتر توی روزهای سرد بهم انرژی می‌ده و یه حس گرما و آرامش به آدم می‌ده.


بین چای ترش و چای ماسالا، راستش از چای ماسالا بیشتر خوشم اومد. چای ماسالا با اون ترکیب ادویه‌ای مثل دارچین و زنجبیل یه طعم گرم و دلنشین داره که واقعاً بهم انرژی می‌ده، مخصوصاً تو روزهای سرد. حس می‌کنم وقتی چای ماسالا می‌خورم، یه آرامش خاصی پیدا می‌کنم که تو چای‌های دیگه تجربه نکردم. چای ترش هم خوبه و برای وقتایی که یه نوشیدنی خنک و ترش می‌خوام، انتخاب می‌کنم، ولی چای ماسالا بیشتر به دلم نشست و بیشتر ازش لذت بردم.




سایتی که ازش چای میخرم و واقعا کیفیتش خیلی خوبه

من از سایت دانی دُر، که سایتی عالی برای خرید انواع چای هست، همیشه چای می‌خرم. کیفیت محصولاتشون واقعاً بالاست و هر باری که ازشون خرید کردم، راضی بودم. چای ماسالا و بقیه محصولاتشون تازه و با عطر و طعم فوق‌العاده‌ هستن. اگه دنبال یه چای با کیفیت و خوش‌عطر هستین، سایت دانی دُر رو بهتون پیشنهاد می‌کنم؛ چون واقعاً محصولات خوبی داره و تجربه خرید لذت‌بخشی رو براتون فراهم می‌کنه.



نحوه درست کردن چای ترش چای ماسالا (جوری که من درست میکنم)
درست کردن چای ترش و چای ماسالا خیلی راحته و هرکدوم یه روش ساده داره:

چای ترش:

یه قاشق چای ترش (گل‌های قرمز هیبیسکوس) بریزین تو قوری.
یه لیوان آب جوش بریزین روش.
بذارین حدود 5 تا 10 دقیقه بمونه تا دم بکشه و رنگش قرمز بشه.
بعدش صافش کنین، اگه دوست داشتین می‌تونین کمی شکر یا عسل اضافه کنین که طعمش شیرین‌تر بشه.

چای ماسالا:

یه لیوان آب رو بذارین جوش بیاد.
یه قاشق چای سیاه با ادویه‌هایی مثل دارچین، زنجبیل و هل رو بهش اضافه کنین.
بعد از چند دقیقه که خوب جوشید، یه لیوان شیر بریزین توش.
بذارین چند دقیقه دیگه آروم بجوشه تا طعم‌ها خوب مخلوط بشن.
بعدش چای رو صاف کنین و اگه دوست داشتین، می‌تونین کمی شکر یا عسل بهش اضافه کنین.

هر دو چای خیلی خوشمزه‌ن، چای ترش یه طعم ترش و خنک داره، ولی چای ماسالا با طعم ادویه‌ایش واسه روزای سرد خیلی می‌چسبه.

اولین مطالب آزمایشی من

۰ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۰ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.